Aliexpress Danmark og Told

Aliexpress er ved at være mere og mere populær i Danmark. Der kan man nemlig få billige varer direkte fra Kina sendt til ens dør.

Aliexpress fra Danmark? Lidt om firmaet

Når du handler online udenfor Danmark skal man altid tænke sig godt om. Derfor giver vi lidt baggrund om hvad Aliexpress er hvad for et firma det er. Det nærmeste du kan komme til at beskrive det er at sige det er en slags Ebay for hovedsagligt Kinesiske varer. Selve firmaet Aliexpress er en del af det enorme Alibaba firma som er børsnoteret i USA og vokser stærkt. Manden bag hedder Jack Lee og er Kina’s rigeste.

Selve Aliexpress er en glimrende platform, men man skal altid lige være påpasselig på med hvem man handler hos. Da det er individuelle der sælger deres varer der, mange gange selve fabrikken hvor de laver produkterne. Priserne er generelt rigtig gode og mange kan finde rigtig mange gode fund der.

Tip: Læs også om vores skridttæller armbånd og afstandsmåler tilbud.

Heldigvis sender de direkte til Danmark fra Kina.

Tip: Læs også om vores GPS Tracker.

Aliexpress Told – Det man skal tage højde for

Det er vigtigt at tænke på tolden. Cirka 50% af gangene man handler med Aliexpress kan man opleve en told afgift. Den told afgift på aliexpress varer er typisk 25% da det er momsen man skal betale.

Et godt tip er at holde ordren under 80 kroner, så undgår man det hele.

aliexpress danmark told